top of page

Ένα χρυσό ρολόι της Apple φέρεται να κοστίζει περισσότερο από 10 νέα iPads

Το νέο SmartWatch της Apple ξεκινά από €299 αλλά όμως πόσο κοστίζει, αν θέλετε κάτι λίγο πιο high-end, όπως, ας πούμε, το 18-καρατίων ροζ-ή κίτρινη-χρυσή έκδοση; Έξω Θα μπορούσε να αγοραστεί μεταξύ €3,500 έως €4,500, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το γαλλικό blog της Apple iGen.

Αυτό το καθιστά πιο ακριβό από ό, τι ένα 5K Retina iMac και το νέο iPad Air 2. Στην πραγματικότητα, εάν η έκθεση είναι ακριβής, θα μπορούσατε να αγοράσετε και τις δύο αυτές συσκευές αντί το χρυσό ρολόι της Apple, και να εξακολουθούν να υπάρχουν στη τσέπη κάποια απομείναντα μετρητά. Αν αγοράζατε 10 από τα low-end iPad Air 2 μοντέλα, θα εξακολουθούσατε να μη φτάνατε τα €4,500 προ φόρων.

Φυσικά, οι λάτρεις των ρολογιών θα μπορούσαν εύκολα να ξοδεύουν πολύ περισσότερο σε ένα χρυσό αναλογικό ρολόι, αλλά το highest-end ρολόι της Apple μπορεί να είναι ένα από τα πιο ακριβά είδη πολυτελείας, που η εταιρεία προσφέρει.

Ποια είναι η γοητεία για ένα υπερ-ακριβό ρολόι αν η τεχνολογία του πρόκειται να είναι ξεπερασμένη σε λίγα χρόνια;

Φανταστείτε ότι τα παλιό σας iPhone, για παράδειγμα, είναι φτιαγμένο από ατόφιο χρυσάφι: Παρά το φανταχτερό περίβλημα του, η συσκευή δεν θα είναι πλέον πολύ εντυπωσιακή από άποψη προδιαγραφών. Μερικοί έχουν προτείνει ότι το τσιπ υπολογιστή μέσα στο ρολόι της Apple θα μπορούσε να είναι αντικαταστάσιμο. Όπως ήταν αναμενόμενο, η εταιρεία δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει τη φήμη, και δεν έχει ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα για σχολιασμό. Τα νέα smartwatches της Apple χτυπούν τα ράφια των καταστημάτων την άνοιξη του 2015. Ξεκινήστε αποταμίευση τώρα.

Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page