top of page

Ρεκόρ προπαραγγελιών! 4 εκατομμύρια iphone 6 και ιphone 6 plus σε 24 ώρες.

Το Apple iPhone 6 και το iPhone 6 Plus παρουσιάστηκαν επίσημα την περασμένη εβδομάδα, και μετά από όλες τις φήμες, διαρροές και αναμονή, οι άνθρωποι ήταν ανυπόμονοι για να προκρατήσουν ένα iPhone 6 για την ημέρα του λανσαρίσματος.

Η Apple έχει ήδη εκδώσει μια ανακοίνωση για το ρεκόρ στις προ-παραγγελίες των δύο μοντέλων iPhone 6 στις πρώτες 24 ώρες: οι πελάτες επιβλητικά έχουν προ-παραγγείλει 4 εκατομμύρια iPhone 6 σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο αριθμός αυτός ρεκόρ δεν είναι σε θέση να καλύψει όλο το διαθέσιμο απόθεμα που έχει η εταιρεία για τη συγκεκριμένη ημέρα, με τις περισσότερες προπαραγγελίες να έχουν πλέον ως διαθέσιμη ημερομηνία παράδοσης κάπου μέσα στον Οκτώβριο. Υπενθυμίζουμε ότι πριν 2 χρόνια και συγκεκριμένα στην κυκλοφορία του iPhone 5, η Apple είχε ανακοινώσει πωλήσεις 2 εκατομμυρίων σε 24 ώρες και μόνο για ένα μοντέλο ενώ πέρσι χωρίς να υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση, οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 2.2 εκατομμύρια προπαραγγελίες συνολικά των 2 μοντέλων (iPhone 5s, iPhone 5c) και πάλι κατά την πρώτη ημέρα.

Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page