top of page

Apple iphone 6 μίνι; Οι φήμες πληθαίνουν

Όλο και εντείνονται οι φήμες για ένα νέο, μικρό, iPhone. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στο Internet (Business Insider), που επικαλούνται ενημέρωση από προμηθευτές της Apple, θα κυκλοφορήσει σύντομα μια 4ίντση έκδοση του iPhone.

Μια μικρότερη έκδοση του μακρουλού 4,7-ιντσών οθόνη του iPhone 6 δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς. Θα μπορούσε να έχει ένα ελαφρώς μικρότερο πλάτος, και ένα σημαντικά μικρότερο μήκος. Ίδιες στρογγυλεμένες άκρες και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά, αλλά μικρότερο και πιο εύκολα διαχειρίσιμο με το ένα χέρι.

Οι αναλυτές πιστεύουν επίσης ότι ένα νέο, μικρότερο iPhone 6 θα είναι λιγότερο ακριβό από ό, τι το σημερινό 6 και 6 plus. Η Apple επίσης φημολογείται ότι ετοιμάζει δύο ξεχωριστές παρουσιάσεις τηλεφώνων φέτος, ένα φέτος την άνοιξη και το άλλο στη συνηθισμένη ώρα την κυκλοφορία του το φθινόπωρο.

Θα μπορούσε να ανακοινώσει ένα μικρότερο τηλέφωνο πρώτα, και στη συνέχεια, να περιμένει μέχρι το φθινόπωρο για να ανακοινώσει τις κανονικές αναβαθμίσεις σε σχέση με υπάρχον iPhone 6 και το iPhone 6 Plus.

Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page